Frihet

haakon_9_15Guds fred!

Mange taler om frihet, og det er en del mennesker som ikke har virkelig opplevd frihet.
Frihet for meg er at jeg er kjøpt fri fra syndens makt, fra satan og til Gud. Denne frihet gjør oss dugelige og akseptert hos Gud.
Herren gjorde ikke dette for at vi skal leve i friheten for oss selv, men være fri til å lovprise og tjene Han slik Han ønsker. Han har tilgitt oss all vår synd, dette gjorde Han for seg selv, vi har nå ved Guds nåde blitt ett med Han i vår ånd, det finnes intet mørke i oss for Herren opplyser vår ånd.
  • Frihet, er også å bli fri fra seg selv med gjerninger og mer, det er Han som virker i oss.
  • Frihet, innebærer også fri fra religiøse gjerningsvesen, og menneskefrykt.
  • Frihet, fra lovens krav og bud

En dame sa til meg engang, vi må ikke rope så høyt, mennesker kan bli skremt.

Vel, hvor er friheten?
Vi skal oppføre oss, for og bli akseptert, det er ikke frihet. Dumhet vil jeg heller kalle det, vi er i en tid hvor vi skal bli akseptert. Jesus ble ikke tatt imot av sine egne, og slik er det mange steder idag også.
Levende kristendom blir ikke tatt imot, men skal passe inn i samfunnet. Jesus passet ikke inn der heller, Han sier dere er nedenfra, men jeg er ovenfra. Han er himmelens rikes representant på jord. Nå er det vår oppgave, vi er i denne verden, men ikke av denne verden.
Jeg vil si til alle dere som føler dere som fremmende i denne verden, det er normalen til en gjenfødt, Hellig Ånds fylt kristen. Gud skammer seg ikke over de som bekjenner at de er fremmende og utlendinger i denne verden.
Midt i denne tiden beveger Herren seg, Ånden er i bevegelse, la oss bli beveget ved Den Hellige Ånd.
Opplever nettop nå, Ånden kaller på mennesker til omvendelse og setter mennesker FRI. Fler har sagt til meg i det siste at de har i mange år levd borte fra Herren nettop fordi de ikke fikk leve ut Kristus livet, men nå har de ennå en gang kjent friheten og er tent i brann.
Mange kommer til å kalle det suggesjon, dette er ikke Gud, for Gud er en ordens Gud. Da må vi ikke glemme at Guds orden er ikke slik orden som vi tenker på.
Orden fra Gud er: ut med gamle Adam og alt hva det innebærer og inn med den siste Adam, Kristus.
Får sønnen frigjort deg, da først blir du virkelig fri.
Folkens, tiden er kommet hvor vi skal fryde oss og juble og danse for Herren, Åndens kraft blir forløst, og det står da bare en igjen, Kristus, verdens frelser.

Kristus i oss, håpet om herlighet.

frihet

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Sånn er det begynner å se dette, takk og lov. Får pleie samfunnet med Jesus det er vi kalt til og utfra det vil tjenesten vokse frem. Dette er spennende og det er livet.